İngilizce Okuma Parçası Analizi 2

Pre-Intermediate Seviyesi (B1)

Bir dili iyi bir şekilde öğrenmek için hedef dilde bol bol okuma yapmak gerekiyor. Okuma parçaları bize hem yeni kelimeler öğretir, hem de bildiğimiz kelime ve gramer yapılarını pekiştirmemize olanak sağlar.

Bu eğitimde Pre-Intermediate seviyesinde 8 okuma parçası inceleyeceğiz. Konular çeşitlilik göstermektedir ve gerçekten günlük hayatta işinize yarayacak ifadeler barındırmaktadır. Konu başlıkları için aşağıdaki müfredatı inceleyebilirsiniz.


Ders Müfredatı


  R204
Kilidin açılmasına gün
gün kayıt olduktan sonra
  R205
Kilidin açılmasına gün
gün kayıt olduktan sonra

Eğitmeniniz


Çağrı Menteş
Çağrı Menteş
Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Üniversitesi arasındaki özel protokolden yararlanarak 19 yaşındayken tam zamanlı olarak öğretmenliğe başladım. Öğretmenliğimin ilk yılında öğrencilerimle hazırladığım bir projede "Danışman Öğretmen 3.'lük" ödülü kazandım. Milli Eğitim'e bağlı devlet okullarında ilkokul, ortaokul, meslek lisesi, anadolu lisesi gibi çeşitli kademelerdeki okullarda görev yaptıktan sonra yetişkin eğitimine geçtim.
İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı kurslarda 16 yaş üstü yetişkinlere ders verirken sahip olduğum serbest çalışma ortamı sayesinde farklı teknikler ve materyaller kullanarak kendimi geliştirdim. 5 dönem bu şekilde eğitim vermenin ardından kısa bir süre bir devlet üniversitesinde hazırlık sınıfında derslere girdim.
Aldığım İngilizce öğretmenliği eğitimine ek olarak, Yunus Emre Enstitüsü ve Ankara Üniversitesi işbirliğiyle işin duayenlerinden "Yabancılara Türkçe Öğretimi" dersleri aldım ve başta TÖMER olmak üzere çeşitli kurumlarda uygulama fırsatı buldum.
Eğitimde beni en çok heyecanlandıran iki olgu herkesin erişebileceği ücretsiz eğitim ve eğitim teknolojileri. Buradan yola çıkarak başladığım YouTube Çağrı Hoca kanalım Eylül 2020 itibariyle 250 video ile 67.000 abone ve 8.5 milyon görüntüleme sayısına ulaştı. Ayrıca 2011 yılından beri farklı kurumlar için uzaktan canlı ders verme ve akıllı telefon uygulamaları için danışmanlık yapma fırsatı buldum.
Profesyonel hayatım dışında video ve ses düzenleme, materyal tasarımı, çocuk gelişimi gibi konulara özel ilgi duyuyorum. Evliyim, bir oğlum var.

Sıkça Sorulan Sorular


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Şimdi başla!