İngilizce Gramer Konuları

Bir gramer kitabı takip ederek bütün konuları bitirin

Eğitimin Temel Amacı

Bu eğitim seti, lise seviyesinde İngilizce eğitim veren tüm eğitim kurumları, üniversitelerin hazırlık sınıfları, tüm İngilizce sınavlarına hazırlananlar, ayrıca İngilizceyi temelden başlayıp tüm detaylarıyla öğrenmek isteyenler için büyük bir titizlikle hazırlanmıştır. İngilizce gramerinde yer alan 63 Ünite başlığı altında ele alınmış ve İngilizce çalışanların tüm ihtiyacına yeterli olabilecek bir kaynaktır.

Dilbilgisi

Bu eğitim seti, İngilizce dilbilgisi ile ilgili konular üzerinde geniş kapsamlı ve bol açıklamalı biçimde tasarlanmıştır. Ünite birden başlayarak tüm videolara çalışmaya gerek yok. Hangi konuda kendinizi yetersiz buluyorsanız o konuya çalışmak daha verimli olacaktır. Her kişinin dilbilgisi ile ilgili farklı sorunları vardır; bu yüzden ilgili konulara daha çok zaman ayırmak gerekir.

Üniteleri kullanma

Her ünite iki bölümden oluşur. Her ünitenin konu başlığına ait geniş açıklama çerçeve içerisinde verilmiştir. Açıklamanın altında detaylar ve her konuya ait “Örnek Cümleler” yer almaktadır. Her ünite ile ilgili bol alıştırmayı konunun sonunda bulabilirsiniz. Özellikle bu çalışma üzerinde durmakta fayda vardır.


Ders Müfredatı


  Kitap
Kilidin açılmasına gün
gün kayıt olduktan sonra
  UNIT 19: Requests, Offers & Permission
Kilidin açılmasına gün
gün kayıt olduktan sonra
  UNIT 54: Coordinating Conjunctions
Kilidin açılmasına gün
gün kayıt olduktan sonra

Eğitmeniniz


Çağrı Menteş
Çağrı Menteş
Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Üniversitesi arasındaki özel protokolden yararlanarak 19 yaşındayken tam zamanlı olarak öğretmenliğe başladım. Öğretmenliğimin ilk yılında öğrencilerimle hazırladığım bir projede "Danışman Öğretmen 3.'lük" ödülü kazandım. Milli Eğitim'e bağlı devlet okullarında ilkokul, ortaokul, meslek lisesi, anadolu lisesi gibi çeşitli kademelerdeki okullarda görev yaptıktan sonra yetişkin eğitimine geçtim.
İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı kurslarda 16 yaş üstü yetişkinlere ders verirken sahip olduğum serbest çalışma ortamı sayesinde farklı teknikler ve materyaller kullanarak kendimi geliştirdim. 5 dönem bu şekilde eğitim vermenin ardından kısa bir süre bir devlet üniversitesinde hazırlık sınıfında derslere girdim.
Aldığım İngilizce öğretmenliği eğitimine ek olarak, Yunus Emre Enstitüsü ve Ankara Üniversitesi işbirliğiyle işin duayenlerinden "Yabancılara Türkçe Öğretimi" dersleri aldım ve başta TÖMER olmak üzere çeşitli kurumlarda uygulama fırsatı buldum.
Eğitimde beni en çok heyecanlandıran iki olgu herkesin erişebileceği ücretsiz eğitim ve eğitim teknolojileri. Buradan yola çıkarak başladığım YouTube Çağrı Hoca kanalım Eylül 2020 itibariyle 250 video ile 67.000 abone ve 8.5 milyon görüntüleme sayısına ulaştı. Ayrıca 2011 yılından beri farklı kurumlar için uzaktan canlı ders verme ve akıllı telefon uygulamaları için danışmanlık yapma fırsatı buldum.
Profesyonel hayatım dışında video ve ses düzenleme, materyal tasarımı, çocuk gelişimi gibi konulara özel ilgi duyuyorum. Evliyim, bir oğlum var.

Şimdi başla!