Girişimciler İçin İngilizce

İş dünyasında ihtiyacınız olacak her şey bu kursta

UPenn tarafından oluşturulan ve ABD Dışişleri Bakanlığı Eğitim ve Kültürel İşler Bürosu, İngilizce Dil Programları Ofisi tarafından desteklenen bir kurs olan İş Dünyası ve Girişimcilik için İngilizce'ye hoş geldiniz.

Bu kurs, küresel iş ekonomisi hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen, ana dili İngilizce olmayan kişiler için tasarlanmıştır. Bu kursta, küresel şirketlerde başarılı olmak için gerekli olan konuları ve dili öğreneceksiniz. İşle ilgili sözcükleri, kavramları ve sorunları öğrenirken, özgün okumalar ve videolu dersler aracılığıyla iş İngilizcesini keşfedeceksiniz. Ünite 1 fikirleri, ürünleri ve fırsatları inceleyerek girişimciliğe bir giriş sağlayacaktır. Ünite 2'de, bir fırsatın nasıl belirleneceği de dahil olmak üzere pazar araştırmasının temellerini öğreneceksiniz. Kursun bir sonraki ünitesi iş planlarına, bu planların neden önemli olduğuna odaklanacak ve size bir iş planı oluşturma alıştırması yapma şansı verecek. Kursun son ünitesinde, bir işletmeyi finanse etmek için temel bilgileri sunacağız ve bir iş planına dayalı olarak ikna edici bir sunum veya sunum oluşturmanıza yardımcı olacağız.

Derslerin çoğu İngilizce olduğu için, adayların B1 düzeyinde İngilizceye sahip olmaları tavsiye edilmektedir. Verilen ekstra okuma parçalarının Türkçe analizleri Dijital Dil Okulu eğitmenleri tarafından yapılmıştır.


Ders Müfredatı


  Introduction
Kilidin açılmasına gün
gün kayıt olduktan sonra
  Introduction
Kilidin açılmasına gün
gün kayıt olduktan sonra
  Additional Resources and Exercises (Not Required)
Kilidin açılmasına gün
gün kayıt olduktan sonra
  Financing a Business
Kilidin açılmasına gün
gün kayıt olduktan sonra

Eğitmeniniz


Dijital Dil Okulu
Dijital Dil Okulu

Dijital Dil Okulu, alanında 15 yıla yakın tecrübeye sahip, Voscreen, Duolingo, Lingu gibi dünyanın önde gelen dil öğrenme uygulamalarına katkıda bulunmuş, Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarında ve şirketlerinde ders vermiş hocaları bünyesinde barındırmaktadır.

Genel İngilizce dışında Türkiye'de çok az eğitmenin verdiği Hukuk İngilizcesi, Girişimciler için İngilizce, Gazeteciler için İngilizce gibi pek çok özel alanda dersleri de yine bu eğitmenlerden alabilirsiniz.


Sıkça Sorulan Sorular


Kurs ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
Buna siz karar veriyorsunuz. Dersler kayıttan olduğu için istediğiniz zaman istediğiniz yerde çalışabilir, istediğiniz hızda ilerleyebilirsiniz.
Kursa ne kadar süre erişimim var?
Eğer bu kursu bireysel olarak tekli olarak satın aldıysanız, kaydınızı tamamladıktan sonra tüm derslere, bütün cihazlarınızdan ömür boyu erişebilirsiniz. Eğer belli süreli bir paket dahilinde veya özel indirimli bir kampanyayla aldıysanız, paketinizin geçerlilik süresi boyunca erişebilir, dilediğiniz kadar tekrar yapabilirsiniz.
Ya kurstan memnun kalmazsam?
Kimseyi üzmek istemeyiz! Eğer kurstan memnun kalmazsanız, 30 gün içinde bizle iletişime geçtiğiniz takdirde ücret iadesi alabilirsiniz.

Şimdi başla!